Stoer, puur en allure bij Liberty

16 maart 2011 om 00:00 Ondernemend

,,In onze lifestylestore ligt de nadruk op drie stijlen, Stoer, Puur en Allure. Stoer zijn robuuste materialen, denim, steigerhout. Puur ademt echtheid, natuur en wol uit. Allure tenslotte, is chique, stijlvol en omvat bijzondere materialen. Per thema hebben we mode en interieur gecombineerd. Daarmee stellen we de zelfbewuste vrouw in staat om haar eigen stijl te creëren onder de noemer ‘Freedom, what’s your style?’”

AMERSFOORT - Martine van den Berg en Marlouk Mulder introduceren met hun nieuwe concept Liberty Lifestyle een bijzondere winkel in Amersfoort. Een winkel waar dameskleding, meubels, woonaccessoires en ontwerpstudio elkaar aanvullen en versterken rondom drie hoofdthema’s; Stoer, Puur en Allure. ,,Liberty Lifestyle is anders dan alle andere zijn. We willen onze klanten de kans geven om af te wijken van de massa. Op één plek vind je alles voor je huis en voor jezelf”, legt Van den Berg uit.

Meestal is de mode een paar seizoenen voor op het interieur en dat kan voor de echte fashionista behoorlijk lastig zijn. Mulder: ,,Wij trekken het interieur naar de mode toe. We kijken naar de modestijlen van vandaag en zoeken daar de juiste interieuritems bij, ook dat is vernieuwd aan onze lifestylestore. Qua prijsstelling is er ook van alles mogelijk binnen Liberty.We verkopen bijzondere items die wat duurder zijn, maar voor € 5,- koop je bij ons al een cadeautje! Dat is ook zo fijn, stel je hebt een feestje dan schaf je hier in een moeite niet alleen een nieuwe outfit maar ook een presentje voor de gastvrouw aan. Tel daarbij op dat we iedere werkdag tot 19 uur ‘s avonds open zijn, dan heb je het over genot én gemak.” De meubels komen niet alleen van leveranciers maar worden vooral door onszelf ontworpen. ‘We hebben ons eigen label, Liberty Products. De ontwerpen daarvan passen natuurlijk perfect binnen de drie thema’s, maar het is ook mogelijk om op maat te ontwerpen en te bestellen. Een uniek meubelstuk of dat nu een poef, een kast of een lamp is, geheel in je eigen stijl. Onder de noemer Liberty Design bieden we interieuradviezen voor particulieren en bedrijven aan. Dat gaat van een simpel kleuradvies tot een compleet interieuradvies.’

De kledingmerken in de winkel komen veelal uit Scandinavië. ,,We hebben echt gekozen voor bijzondere merken die een mooie uitstraling, draagcomfort en kwaliteit met elkaar combineren. Namen als Drykorn en Designers Remix Collection lopen voor op de mode en onderscheiden zich door mooie innovatieve en toch draagbare kleding. Maar ook het Nederlandse merk 10days en een merk als Daughters of Eve hangt hier, ze passen echt naadloos bij ons concept en bieden zoveel meer dan de massamerken.”

u Liberty Lifestyle, Korte Gracht 5, 033 461 70 25, www.libertylifestyle.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie