Bart van de Heuvel 1-0, Michael Ouwerkerk 2-0, Kevin Engelman 3-0, Sebastiaan Verhoeve, 4-0, Lex Rebergen 5-0, Ramon van Wijk 6-0

2 maart 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Na lange tijd scheen voor VVZA weer de zon op sportpark Emiclaer. Alleen niet letterlijk en dat bleef niet zonder gevolgen. De regen was zondag spelbreker en leidde tot een drassig veld waarop volgens de scheidsrechter na een uur niet meer te spelen was. De arbiter staakte het duel bij een stand van 6-0 in het voordeel van VVZA.

Eindelijk zag de aanhang van de Amersfoortse club hun favorieten weer eens spelen zoals zij dat voor de winterstop vaak hadden laten zien. AS’80 was al snel kansloos. In de tweede minuut vond Bart van de Heuvel al het net van de tegenpartij: 1-0. VVZA nam na die treffer geen gas terug en voerde de score flink op. Michael Ouwerkerk, Kevin Engelman, Sebastiaan Verhoeve en Lex Rebergen zorgden voor een rustgevende 5-0 ruststand.

De tweede helft duurde echter niet lang. Maar voordat de scheidsrechter de 22 spelers naar de kleedkamers dirigeerde, konden de VVZA’ers nog juichen voor een doelpunt van Ramon van Wijk. Hij boekte succes met een vrije trap: 6-0.