Seth van Leersum 0-1, Wessel Schmidt 3-2 en 3-3

2 maart 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Cobu Boys heeft zich zaterdag niet door Delta Sports laten verrassen. De Amersfoorters vertrokken met een punt (3-3) uit Utrecht en dat was geen slecht resultaat tegen de titelkandidaat in de vierde klasse F.

Zes doelpunten en twee rode kaarten konden worden genoteerd na een wedstrijd die voor Cobu Boys goed begon. Al na een minuut of tien zorgde Seth van Leersum met een kopbal voor de openingstreffer: 0-1. Maar die stand bleef niet lang op het scorebord staan. De bezoekers waren even de kluts kwijt en daar profiteerde de thuisclub goed van. In amper tien minuten bogen zij de 0-1 achterstand om in een 3-1 voorsprong.

Met een dubbele wissel probeerde Cobu Boys trainer Imam Evre na rust de score een ander aanzien te geven. En dat lukte ook, maar niet zonder de hulp van de scheidsrechter. Twee spelers van Delta Sports werden op een rode kaart getrakteerd. Omdat de trainer van de thuisclub ook in de fout ging en weigerde op verzoek van de arbiter de dugout te verlaten, staakte de leidsman het duel voor een korte periode. Daarna werd het duel voortgezet. In de slotfase sloeg Cobu Boys toe. Twee keer was Wessel Schmidt de gevierde man, de laatste keer met een vrije trap: 3-3.