Wilfred Rietveld 0-1, Feike Baas 0-2

2 maart 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Koploper CJVV blijft prima presteren. De formatie van trainer Jos Krikke boekte zaterdag de vijftiende competitieoverwinning in het seizoen 2010/2011. In Utrecht hadden de Amersfoorters tegen Odysseus aan twee doelpunten voldoende (0-2) om de drie punten mee naar huis te kunnen nemen.

Alle twee doelpunten vielen in de eerste helft. Na een minuut of twaalf opende CJVV voor de zoveelste keer dit seizoen de score middels een vrije trap. Wilfred Rietveld zag vanaf een meter of 25 kans de bal achter de doelman van Odysseus te werken: 0-1.

Nummer twee liet niet lang op zich wachten. Een minuut of tien na de openingstreffer vond ook Feike Baas het net van de tegenpartij: 0-2. Nog voor rust scoorde ook Pim de Jong voor de bezoekers maar die treffer vond geen genade in de ogen van de dienstdoende scheidsrechter. Hij had buitenspel geconstateerd, de grensrechter van de thuisclub overigens niet.

In de tweede helft probeerde Odysseus nog wel wat aan de achterstand te doen. Voor veel gevaar kon de thuisploeg echter niet zorgen waardoor de zege van CJVV niet meer in gevaar kwam. Omdat naaste concurrent Woudenberg ook geen steek liet vallen, blijft het verschil tussen beide titelkandidaten twee punten.