1-0 Jamal Belakhdar, 2-0 en 3-0 Khalid Said

2 maart 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Quick heeft de goede smaak te pakken. Na de knappe winst in de vorige competitieronde op koploper CDW volgde zondag een overwinning op Maarssen. Met duidelijk verschil (3-0) bleven de Amersfoorters de bezoekers de baas.

Na een gelijkopgaande beginfase sloeg Quick in de 28e minuut voor de eerste keer toe. Jamal Belakhdar haalde vanaf een meter of twintig doeltreffend uit: 1-0.

Na die treffer nam de thuisclub duidelijk het heft in handen. Het tweede doelpunt kon ook niet uitblijven en in de 43e minuut was het ook zover. Khalid Said rondde een individuele actie prima af: 2-0.

Ook na rust had Quick niet veel van Maarssen te vrezen. De gasten kregen geen kansen. De thuisclub bepaalde in de 84e minuut de eindstand op 3-0. De schutter was opnieuw Said.

Door de tweede overwinning op rij stegen de Dorrestein-bewoners een plaats op de ranglijst van de derde klasse en nemen zij nu de zesde plaats in. Maar het verschil in verliespunten met de bovenste ploegen is gering en biedt voor trainer Sijtze Wobbes en de zijnen nog genoeg perspectief op een goede eindklassering.