Domicilium makelaars voor elk pand

9 maart 2011 om 00:00 Ondernemend

,,Daarmee zijn we groot genoeg om de continuïteit te waarborgen en klein genoeg om onze klanten bij naam te kennen”, vertelt Ten Hoor. ,,Een van de krachten van ons kantoor is wel dat we erg marketinggericht zijn. We zijn constant met onze woningen bezig vanaf het moment dat we een pand in de verkoop nemen tot het moment dat het verkocht is, valt er nooit een stilte. Op dit ogenblik is de prijs van een woning enorm belangrijk. Je moet een realistische prijs neerzetten, alleen dan verkoop je. Het vaststellen van precies de juiste prijs, dat is onze expertise. Soms is die lager dan de verkoper ooit verwachtte, maar in de meeste gevallen kunnen wij hem overtuigen van de juistheid. Meer dan vijftig procent van de huizen die te lang staan, hebben een te hoge prijs op hun hoofd. Een huis verkopen en meer nog een huis kopen is pure emotie, het is onze taak om de ratio in te brengen.”

AMERSFOORT - Domicilium positioneert zich als dé makelaar voor wonen en werken, de slogan omvat de bemiddeling van particuliere woningen, kantoren, winkels en bedrijfspanden. Het makelaarskantoor heeft vestigingen in Utrecht en Amersfoort, drijvende kracht achter het kantoor in Amersfoort is Joan ten Hoor, makelaar in hart en nieren met een schat aan ervaring en een frisse kijk op het vak. ,,We werken in Amersfoort met acht professionals.”

Ten Hoor vindt dat er veel te dramatisch over de slechte woningmarkt wordt gedaan. ,,De topjaren zijn tot de norm verheven, we zijn nu terug naar normaal”, meent hij: ,,Dit is juist de tijd om te verkopen en te kopen, want de prijzen liggen dichtbij elkaar. Je merkt ook dat dat door begint te dringen bij de consumenten. Bij de verkoop van starterswoningen een paar weken geleden, lagen de potentiële kopers weer ouderwets voor de deur.”

Innovatie is bij Domicilium een vanzelfsprekendheid. ,,Met alleen Funda kom je er niet meer, twitter, facebook, je moet woningen daar aanbieden waar de kopers zijn. Het gebruik van social media is niet het enige waarmee we ons onderscheiden. We steken ook veel tijd in het zelf ontwikkelen van nieuwigheden. Zoals de vragenlijst die binnenkort op onze website komt. De vragenlijst is bedoeld voor de potentiële verkopers en voert hen vraag voor vraag door het hele verkoopproces. Met behulp van deze lijst komen ze er achter waaraan zij vinden dat een makelaar moet voldoen en wat die makelaar voor hen moet doen. Uiteindelijk weten ze na het invullen met welke makelaar zij dus het beste in zee kunnen gaan.”

u Domicilium Makelaars, Bergstraat 39-43, telefoon (033) 465 26 02, fax (033) 465 05 99, amersfoort@domicilium.nl, www.domicilium.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie