Jamal Belakhdar 1-0

23 februari 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Derdeklasser Quick heeft zondag voor een verrassing gezorgd door koploper CDW met een 1-0 nederlaag naar huis terug te sturen. Halverwege de eerste helft zorgde Jamal Belakhdar voor de winnende treffer.

Door veel blessures en schorsingen moest trainer Sijtze Wobbes improviseren. Hij slaagde er in om tegen CDW een representatief elftal op de been te brengen.

Al in de derde minuut lag de bal op de stip. Het buitenkansje, al zo vroeg in de wedstrijd, werd door Quick echter niet benut. Vervolgens ontpopte zich een vrij harde wedstrijd met kansen voor beide elftallen.

In de tweede helft moesten de gasten uit Wijk bij Duurstede natuurlijk aandringen om de gelijkmaker te forceren. De bezoekers hadden wel een overwicht, maar echt gevaarlijk werden zij niet.

In de slotfase werd de wedstrijd nog harder en moest Quick doelman Jeen Bunnik met een vervelende oogblessure het veld verlaten. Hamze el Harake verving de doelman. Ook met een veldspeler in het doel van Quick wisten de bezoekers niet te scoren, waardoor de drie punten op Dorrestein bleven.