Kom binnenkijken bij Mens en intuïtie

23 februari 2011 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - Opleidingsinstituut Mens en Intuïtie heeft vorig jaar juli een nieuw pand betrokken. Midden in het centrum en dus midden tussen de mensen. Afstand is geen bezwaar meer, drempels zijn verdwenen. Directeur Antoine Teeuwsen wil de nieuwe energie en uitstraling van de nieuwe huisvesting graag delen, daarom nodigt hij iedereen die nieuwsgierig is of zich aangetrokken voelt tot Mens en Intuïtie uit voor de open dag op 5 maart.

Teeuwsen was eerder communicatie adviseur, maar zet zich nu met hart en ziel in voor Mens en Intuïtie. ,,Ons instituut -dat al 25 jaar bestaat- heeft uiteenlopende cursisten, bijvoorbeeld mensen die van zichzelf een hoge intuïtieve gevoeligheid hebben of gewoon zichzelf graag willen verdiepen. Ook zien we steeds meer beroepsgroepen zoals fysiotherapeuten of psychologen die hun eigen cliënten op een aanvullende manier willen helpen.”

Mens en Intuïtie heeft haar zaken goed op orde, dat werd onlangs nog bevestigd door een externe audit. Teeuwsen: ,,We zijn een van de weinige opleidingsinstituten op ons vakgebied die voor haar beroepsopleidingen Healing, Reading en Lightworker een registratie in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs heeft gekregen. Daarnaast zijn we ook erkend door de Beroepsvereniging Holistisch Energetisch Therapeut, en mogen we de cursus Medische Basiskennis geven aan personen die een opleiding tot reader of healer achter de rug hebben. Wanneer ze de cursus positief afsluiten, betekent dat voor hun cliënten dat de kosten van hun consulten door de meeste zorgverzekeraars wordt vergoed.”

Het opleidingsinstituut probeert haar aanbod constant te vernieuwen en aan te passen aan de wensen van de maatschappij. ,,Vanaf afgelopen september komen we bijvoorbeeld met een nieuwe cursus tegemoet aan mensen met bijvoorbeeld ADD, ADHD, hoogbegaafdheid of een vorm van autisme. In zes lessen bieden we ze handvatten aan om gemakkelijker om te gaan met hun ‘obstakel’. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheid om ons aanbod te verbreden door cursussen of coaching op maat aan te bieden aan specifieke doelgroepen zoals kinderen, mensen met posttraumatische stress of het bedrijfsleven.”

Teeuwsen rekent op veel belangstelling de 5e maart tussen 13.00 en 16.30. ,,Het is een mooie kans om kennis te maken met ons instituut. Ik denk dat veel bezoekers verrast zullen zijn door ons cursusaanbod. Het imago van geitenwollensokken hebben we al jaren geleden achter ons gelaten.”

u Mens en Intuïtie, Stovestraat 25, 3811 KA ?Amersfoort, 033-4758403, 033-4768399, info@mensenintuitie.nl, www.mensenintuitie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie