Marvin Snijders 3-1

16 februari 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De eerste twintig minuten waren zondag beslissend in het duel tussen de vierdeklassers RUC en APWC. In die beginfase kregen de Amersfoorters drie doelpunten te incasseren en dat was voor de bezoekers teveel van het goede.

In de resterende minuten had APWC geen antwoord op die sterke opening van de thuisclub en bleef dat doelpuntenverschil ook tot de laatste minuut op het scorebord staan: 4-1.

APWC speelde in Utrecht duidelijk onder de maat. Na tien minuten viel al de openingstreffer en daarna volgden door slecht verdedigen van de bezoekers nog twee doelpunten: 3-0.

In de tweede helft bleef het herstel van APWC uit. Marvin Snijders kreeg nog wel twee kansen. De eerste scoringsmogelijkheid benutte hij niet, de tweede in de 53e minuut wel. De spits schoot de bal in de kruising van het Utrechtse doel: 3-1. Verder kwamen de gasten niet. Uit een counter bepaalde RUC de eindstand op 4-1.