Caspar Vijverberg 0-1, 0-2 en 1-5, Kheibar Mangal 1-3 en 1-6, Florian Lammers 1-4

16 februari 2011 om 00:00 Voetbal

HOOGLAND - Hoogland is dit seizoen niet te stuiten. Na de zege (1-6) zondag op Kampong lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat de kampioensvlag op sportpark Langenoord kan worden opgehangen. Als de ploeg van trainer Ronald Heerschop zondag het thuisduel tegen concurrent Hercules wint, is een riante voorsprong van tien punten gerealiseerd. Promotie naar de fel begeerde eerste klasse kan de lijstaanvoerder dan bijna niet meer ontgaan.

Een goede stap in die richting deed Hoogland in Utrecht. De gasten hadden een bliksemstart want al binnen de minuut lag de bal in het net van Kampong. De schutter was Caspar Vijverberg: 0-1. Even nam Hoogland gas terug maar niet voor lang. In de 30e minuut liet Vijverberg zijn tweede treffer aantekenen: 0-2.

Daarna was het de beurt aan de thuisclub om wat terug te doen. Na een omhaal op de lat was de tweede doelpoging van de Utrechters wel succesvol: 1-2. Verder liet Hoogland het niet komen. Vijf minuten na rust bracht Kheibar Mangal het verschil weer op twee doelpunten: 1-3. Daarmee was het duel beslist. Voor de resterende treffers zorgden Florian Lammers, Vijverberg en Mangal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie