Mark den Boer 1-0, Khalid Said 2-1, Danny Kwakman 3-1

9 februari 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Derdeklasser Quick heeft zondag drie belangrijke punten in de wacht gesleept. Brederodes werd door de Amersfoorters met een 3-1 nederlaag terug naar Vianen gestuurd. De winst kwam pas in de slotfase tot stand.

Zonder de geblesseerde Majid Didouh en met nieuweling Sander van Amstel op de reservebank was Quick aan het thuisduel begonnen. Halverwege de eerste helft zag Quick kans een voorsprong te nemen. Mark den Boer rondde een prima aanval af met een schot in de uiterste hoek van het Brederodes doel: 1-0.

Met die stand namen de zeker niet slecht spelende bezoekers geen genoegen. In de 73e minuut kwamen zij met een kopbal op gelijke hoogte met de Dorrestein-bewoners die daarna alles of niets gingen spelen. En met succes. In de 85e minuut beloonde Khalid Said een individuele actie met een doelpunt: 2-1. De derde en beslissende treffer kwam in de blessuretijd op naam van Danny Kwakman: 3-1.