Bobby Flohr 0-1

9 februari 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Cobu Boys heeft zich zaterdag niet door koploper JSV Nieuwegein laten verrassen. De Amersfoorters bleven in Nieuwegein knap overeind en waren bijna met de volle buit naar huis teruggekeerd. Pas in de slotfase slaagde JSV erin een 0-1 achterstand weg te werken en eindigde de wedstrijd in 1-1.

Goed voetbal was zaterdag door de weersomstandigheden onmogelijk. De storm speelde beide ploegen parten maar zij probeerden er wel het beste van te maken. Na een minuut of twintig nam Cobu Boys verrassend de leiding. Alwin de Vries stond aan de basis van de openingstreffer. Hij stelde zijn ploeggenoot Bobby Flohr in staat om de 0-1 te scoren.

Na rust kwam JSV fel uit de startblokken. Cobu Boys was echter niet onder de indruk. De bezoekers kregen zelfs kansen om de voorsprong te vergroten. Die werden echter niet benut en daarvoor kregen de gasten later de rekening gepresenteerd. Maar de schade bleef beperkt. Alleen de spits van JSV wist tien minuten voor tijd te scoren: 1-1. Verder liet Cobu Boys het niet komen en kon de ploeg met een knap resultaat tevreden huiswaarts keren.