0-1 Wilfred Rietveld, 0-2 Paul Richard, 0-3 Jeroen van ‘t Endt, 0-4 Paul Richard, 0-5 Wilfred Rietveld, 0-6 Feike Baas

9 februari 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Koploper CJVV heeft Candia’66 met grote cijfers verslagen. In Rhenen waren het vooral de vrije trappen en de momenten waarop de doelpunten vielen cruciaal. Vier standaard situaties en twee velddoelpunten waren genoeg om de overwinning veilig te stellen, 0-6.

Het begin was duidelijk voor CJVV dat al binnen één minuut op voorsprong kwam via een vrije trap van Wilfred Rietveld. Vlak daarna kreeg Candia’66 de mogelijkheid om terug te komen in de wedstrijd maar Rene Stoker wist vanaf twee meter op de keeper te schieten. Vlak voor rust profiteerde Paul Richard optimaal van geklungel in de defensie van Candia’66 waardoor beide elftallen met een 0-2 aan de thee gingen. Direct na de rust was het opnieuw uit een vrije trap raak, Jeroen van ‘t Endt was ditmaal de gevierde man. Koploper CJVV bleef aandringen voor het doel van Candia’66 en zag dat beloond worden met opnieuw een doelpunt van Paul Richard. De 5-0 van Wilfred Rietveld viel wat dubieus vond Candia’66 trainer Janco Heimgartner. ,,Vanaf één meter werd de bal hard ingeschoten. Mijn verdediger wilde zijn edele delen beschermen, waardoor de bal tegen zijn hand kwam. Ik vond het vreemd dat hij bij deze stand hiervoor een penalty gaf.” Feike Baas wist in de slotseconde ook nog te score waardoor Candia met 0-6 verloor.