Menno Rodenburg 0-1 en 2-4, Nick Kreijne 2-2, Bob van de Heuvel 2-3

26 januari 2011 om 00:00 Sport

HOOGLANDERVEEN - Door een knappe overwinning op ‘t Goy, de nummer zes op de ranglijst van de vierde klasse F, heeft Hooglanderveen meer afstand van de onderste twee ploegen (KVVA en Achterveld) kunnen nemen. Met een 2-4 zege keerden de Hooglanderveners zondag terug van een reis naar ‘t Goy.

Na een goede start die Hooglanderveen een 0-1 voorsprong (doelpunt Menno Rodenburg) opleverde, moest de ploeg toch met een 2-1 achterstand gaan rusten. In de tweede helft had de formatie van trainer Bert van den Brom aan twintig minuten voldoende om de tweede driepunter van het seizoen in de wacht te kunnen slepen.

Met een kopbal zorgde Nick Kreijne in de 56e minuut voor de gelijkmaker: 2-2. Tien minuten later liet Bob van de Heuvel de derde Hooglanderveense treffer aantekenen met een schot waarover in ‘t Goy nu nog wordt gesproken: 2-3.

Voor het slotakkoord tekende in de 76e minuut Rodenburg. De aanvaller benutte de rebound nadat zijn ploeggenoot Menno Bos de doelman van ‘t Goy op zijn weg had gevonden: 2-4.