Salonmartine: weldadige ontspanning

19 januari 2011 om 00:00 Ondernemend

,,In deze hectische tijd is pure ontspanning echt een weldaad voor veel van mijn klanten”, vertelt ze. ,,Dan zijn ze bij mij aan het juiste adres. Ik vind het heerlijk om mensen te verwennen. Dat bewerkstellig ik deels met mijn behandelingen en deels door een luisterend oor te bieden. Dat laatste is een belangrijk en mooi deel van mijn werk. Als schoonheidsspecialiste bouw je echt een band op met je klant, dat leidt tot boeiende gesprekken. Ik ben eigenlijk pas tevreden als een klant relaxed de deur uitgaat.”

AMERSFOORT - Ontspannen, genieten en tijd voor jezelf, dat is de essentie van Salonmartine en dat is waarvoor de vrouw achter deze salon, schoonheidsspecialiste Martine van Arken haar uiterste best doet.

Van Arken: ,,Ik werk het liefste met mijn handen, honderd procent puur natuur. Dat betekent onder andere dat ik voor het ontharen, hars gebruik en niet werk met pulse of licht. Ik heb een behandeling, het skin perfecting program, waar ik manuele brasie (dieptepeeling) toepas. Door de peeling met mijn handen te doen, heb ik echt contact met de huid, en voel ik als het ware hoeveel druk er nodig is. Zo heb ik nog meer speciale behandelingen waar prachtige maskers inzitten en heerlijke massages. En natuurlijk staat er een aantal standaardbehandelingen op mijn menu . Maar de behoefte van de klant en diens huid zijn de belangrijkste uitgangspunten. Daar pas ik de behandeling op aan, je kunt niet iedere huid over één kam scheren, dan ben je niet goed bezig. Ik ben al dertien jaar schoonheidsspecialiste en heb al veel ervaring opgedaan bij verschillende salons. Op een gegeven ogenblik dacht ik, wat hier gebeurt, kan ik ook, maar dan op mijn manier. Zo is Salonmartine ontstaan.”

In haar salon werkt Van Arken met het Franse kuurmerkThalgo. ,,De producten van Thalgo zijn puur natuur. Het merk maakt gebruik van zogenoemde zeeingrediënten. Zeealgen zijn het belangrijkste bestanddeel. Die hebben een ontgiftende werkingen bevorderen zo de afvoer van gifstoffen en afvalstoffen. Groot voordeel van Thalgo is ook dat nagenoeg iedereen er goed op reageert, ik ken niemand die de producten om wat voor reden dan ook niet verdragen kan.”

De salon is gevestigd in het gezondheidscentrum ‘het Vondelplein’. Meerdere disciplines hebben daar hun praktijk in het souterrain. Van Arken werkt daar op afspraak en is zo heel flexibel in het inplannen van een behandeling.

Salonmartine

Vondelplein 4d

3818 BC Amersfoort

033-2542658/ 06-53603395

mail@salonmartine.nl

www.salonmartine.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie