Bruna Euterpeplein vernieuwd

5 januari 2011 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - De Brunavestiging aan het Euterpeplein is na de verbouwing omgetoverd tot een moderne en overzichtelijke winkel. Na de metamorfose en de upgrade van het plein durfde ondernemersechtpaar Alekko en Petra Michailidis, sinds 15 jaar eigenaren, weer te investeren in de winkel. Nu kan de Brunavestiging weer een groot aantal jaren vooruit.

,,De winkel oogt nu veel ruimer, we kunnen ons assortiment beter tonen en hebben zelfs het assortiment enigszins uitgebouwd. Maar het belangrijkste voordeel van de verbouwing is wel dat onze klanten zeggen prettiger te winkelen”, aldus Alekko over de verbeteringen in zijn vernieuwde winkel. Alekko noemt de Bruna een servicewinkel met de nadruk op lezen. ,,Onder de groep serviceartikelen vallen de inktcartridges, de rookwaren en zaken als staatsloten, lottoformulieren en krasloten. Dan hebben we nog een groeiend assortiment kantoorartikelen, waaronder een groot deel van ons eigen merk. Een eigen merk dat kwalitatief minstens even goed is dan de merkartikelen, maar wat qua prijsstelling natuurlijk enorm voordelig is. Van de cartridges hebben we de meest gangbare merken, maar, zeg ik er nadrukkelijk bij, alles is te bestellen en dan hebben we het binnen een paar dagen in huis. We kunnen nu eenmaal niet alles op voorraad hebben, daarvoor ontbreekt de ruimte.”

Aan boeken ontbreekt het de Bruna in ieder geval niet. ,,Hier liggen echt niet alleen de bestsellers. We gaan met onze collectie behoorlijk de diepte in, spanning maar ook literatuur is behoorlijk vertegenwoordigd. Verder hebben we veel kinderboeken, ook de boeken in de verschillende AVI-niveaus en een uitgebreid assortiment kookboeken en reisboeken. Wat hier niet staat, bestel je eenvoudigweg via Bruna.nl en je kunt het hier kosteloos afhalen. Echt, ons boekenassortiment op internet doet niet onder voor dat van Bol.com. Bovendien kan je bij ons wel je boekenbonnen inleveren.”

Bruna Euterpeplein heeft een postkantoor onder haar dak, wat de meeste mensen niet weten is dat dat veel verder gaat dan het aanschaffen van een vel postzegels. Alekko: ,,Je kunt wel stellen dat we 95 procent van de taken van het postkantoor hebben overgenomen. Dus natuurlijk kun je bij ons een kentekenbewijs aanvragen, wijzigen of schorsen, maar we hebben daarnaast een groot aantal taken van het bankbedrijf van het postkantoor overgenomen. Bij ons kan je geld opnemen, storten en contante betalingen verrichten van en op ING rekeningen en dat allemaal zonder kosten. Het postkantoor volgt op werkdagen nagenoeg de openingstijden van de winkel en op zaterdag is hij open van 9 tot 1.”

u Bruna, Euterpeplein 9, (033) 4721416

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie