Win kaarten voor Mega Mindy

22 december 2010 om 00:00 Cultuur

AMERSFOORT - Mega Mindy vliegt opnieuw de theaters van Nederland langs met haar nieuwe theatershow ‘Mega Mindy en de Poppenmeester’. De show is onder andere op 12 januari 2011 te zien in De Flint te Amersfoort. Een druk programma voor onze superheldin. Daarom kan ze wel wat hulp gebruiken bij het verrichten van haar heldendaden. Mega Mindy is op zoek naar assistent superhelden. En misschien ben jij dat wel. Hiermee zijn voor de lezers van deze krant twee keer vier kaarten te winnen.

Om te weten wat dit inhoudt, hebben wij Mega Mindy gevraagd wat je precies moet doen om een superheld(in) te worden: ‘je kunt op heel veel manieren een superheld zijn, door bijvoorbeeld je opa of oma te helpen met boodschappen doen of een bezoek te brengen aan iemand die ziek is, misschien je beste vriend of vriendinnetje, je juffrouw of de buurvrouw op de hoek van de straat? Heldendaden zitten vaak in de kleine dingen. En lief zijn voor elkaar! Willen jullie me een handje helpen?’

Schrijf jouw heldendaadactie in een mail naar de redactie en maak kans op een officieel Mega Mindy Heldencertificaat. Win daarbij vier kaartjes voor de nieuwe theatershow bij een theater bij jou in de buurt en ontvang het officiële Mega Mindy Heldencertificaat, misschien wel uit handen van jouw grootste idool.

Na het succes van haar eerste theatershow, vliegt Mega Mindy dit najaar opnieuw de theaters van Nederland en Vlaanderen langs. In ‘Mega Mindy en de Poppenmeester’ staat de megapopulaire superheldin weer voor een moeilijke opgave. Want wat als een mysterieuze poppenmeester iedereen kan laten doen wat hij wil en Mega Mindy er alleen voor lijkt te staan? Lukt het haar dan nog wel om alles weer op te lossen?

Mega Mindy is de megapopulaire superheldin uit de gelijknamige tv-serie van Studio 100. ‘Mega Mindy en de Poppenmeester’ is een voorstelling voor het hele gezin boordevol humor, spanning en bekende liedjes zoals ‘Tijd voor Mega Mindy’.

Als Mega Mindy met een heldhaftige actie afrekent met een geheimzinnige boef, lijkt de rust in het dorp teruggekeerd. Opa en oma?zijn op vakantie en speciaal voor de verjaardag van Toby neemt Commissaris Migrain Toby en Mieke mee naar een wel heel bijzondere voorstelling; die van ‘De Poppenmeester’. Na de show gebeuren er echter allemaal rare dingen. Het lijkt wel alsof niemand meer zichzelf is en iedereen veranderd is in marionetten. De commissaris haalt de raarste capriolen uit, Bliep is zichzelf niet meer, Mieke is verdrietig als ze Toby ziet kussen met een ander meisje en het geheim van Mega Mindy dreigt in verkeerde handen te komen. Wanneer?zelfs Mega Toby zich tegen Mega Mindy lijkt te keren, is de chaos compleet.?Onze superheldin?staat er alleen voor en zal haar uiterste best moeten doen om ook dit probleem weer tot een goed einde te brengen.

Tickets voor deze Mega Mindy show zijn te bestellen via www.deflint.nl.

u Mail je heldendaad naar prijsvraag.stadamersfoort@bdu.nl met als onderwerp Prijsvraag Mega Mindy. Vergeet niet je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd te vermelden. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie