Sport4Result innoveert en inspireert

22 december 2010 om 00:00 Ondernemend

,,Ik kan me best voorstellen dat werkgevers daar in de huidige tijd geen geld aan besteden. Toch is het hebben van werknemers die lekker in hun vel zitten juist nu belangrijk. Vitale medewerkers melden zich minder snel ziek, zijn creatiever, productiever en succesvoller! Sport4Result laat zien dat het organiseren van bijvoorbeeld een sportieve teambuildingsactiviteit ook op minder kostbare manier ingevuld kan worden. Op dit moment ontwikkelen we een inspirerend sportief concept voor een bekende Nederlandse wandelroute. Meer kan ik er eigenlijk niet over loslaten, maar wees ervan overtuigd dat het behoorlijk innoverend en inspirerend is.”

HOOGLAND - Sport4Result ontwikkelt sport en recreatieconcepten voor de overheid, semi overheid en commerciële ondernemingen, daarnaast geeft sportondernemer Ed de Vries schaats- en skeelercursussen/clinics aan particulieren en bedrijven en brengt hij met zijn inspirerende coachingmethoden mensen tot sportieve hoogten. ,,Sport4result biedt ondernemingen iets anders dan het teambuildingsuitje in de Belgische Ardennen”, vertelt De Vries.

Met onze onderneming zoeken we naar de uitdagingen binnen de sport en de recreatie. We willen mensen én projecten in beweging brengen. We werken bijvoorbeeld samen met een semi-overheidsinstelling om de werkzoekenden in hun bestand in beweging te krijgen. Iemand die werk zoekt, beweegt vaak te weinig, terwijl daadkracht en veerkracht juist voor deze groep belangrijk is. Sport en ontspanning zorgt daarvoor.”

Als ondernemer heeft De Vries zelf natuurlijk ook baat bij een vitale geest. Hij is een fervent schaatser en heeft al menig marathon gereden. De Vries wil ook anderen de magie van het schaatsen en skeeleren laten ervaren. ,,Bijna iedereen heeft in zijn of haar jeugd schaatsen geleerd, maar omdat je routine mist, is het geen gek idee om de schaatstechniek op te frissen. De opfriscursus zorgt ervoor dat iemand weer zekerder op het ijs staat. Het feit dat er ook cursussen voor ouders en kinderen zijn, maakt het bijzonder. Samen met je kind een sportieve activiteit ondernemen wordt door de meeste ouders als erg waardevol ervaren”, aldus De Vries.

,,Deze winter bieden wij onder andere drie- of vierweekse cursussen, workshops, inloopuurtje, cursus op maat en privéles aan. Het zijn geen intensieve maandenlange trainingen, maar gewoon een paar uur investeren in jezelf, techniek en conditie met als doel: het vergroten van het plezier en veiligheid bij het natuurijsschaatsen. Sport4Result brengt mensen en projecten in beweging , vier seizoenen per jaar.”

u Sport4Result, Glazenierstraat 34, Hoogland, 06-43101314, info@sport4result.nl, www.sport4result.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie