Wesley Lans 1-0, Jeffrey Eugenia 2-1, 3-1 en 4-1

1 december 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De Posthoorn is hard op weg om het jaar 2010 goed af te sluiten. Na een overwinning in de vorige competitieronde op Zwaluwen Utrecht werd zaterdag opnieuw een Utrechtse formatie het slachtoffer van de Amersfoortse dadendrang. De Posthoorn bleef op eigen veld EDO met duidelijk verschil (4-1) de baas.

Over de winst van zijn ploeg was trainer Rob Snijders tevreden, over het spel echter niet. ,,Vooral de eerste helft was onder de maat, “ concludeerde de Amersfoortse oefenmeester. Pas na 23 minuten vond de thuisploeg het eerste gat in de defensie van de hekkensluiter in de vierde klasse E. Wesley Lans opende de score met een lage schuiver: 1-0.

In de tweede helft moest De Posthoorn eerst een tegenvaller (1-1 in de 63e minuut) incasseren, voordat de thuisploeg de winst naar zich kon toetrekken. Dankzij een gave hattrick van Jeffrey Eugenia, vorige week tegen Zwaluwen ook al trefzeker, binnen elf minuten (81e, 88e en 93e minuut) werd door De Posthoorn een verdiende driepunter in de wacht gesleept: 4-1.