Het Bergpaviljoen is voor iedereen

1 december 2010 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - Op de top van de Amersfoortse berg is Het Bergpaviljoen gevestigd. In een sfeervolle en eigentijdse ambiance bereiden ondernemers Ed van den Bor en Theo Slotboom samen met hun team een warm welkom voor iedereen. Een groot gedeelte van het team is lang werkzaam bij het restaurant en daar zijn Ed en Theo behoorlijk trots op.

,,Voor sommige gasten is het een drempel om naar het Bergpaviljoen te gaan, maar wanneer zij eenmaal binnen zijn, tonen zij zich verrast over de relaxte sfeer”, vertelt Ed. ,,Het is gewoon even een weet, we zijn er voor een heel breed publiek of je nu van oesters en kaviaar houdt of liever van een 3-gangen Proeftuinmenu voor 39 euro geniet.”

Bruiloften, feesten en recepties, maar ook een volle lunch of diner, vooral de afwisseling vindt het Bergpaviljoenteam erg leuk. ,,We zijn een officiële trouwlocatie, dus als je wilt, kan je de mooiste dag van je leven bij ons doorbrengen. We hebben zitplaatsen voor 120 gasten, maar kunnen ook een bruisend dansfeest voor ruim 250 gasten verzorgen. Feesten organiseren is maatwerk, aan ieder feest gaat dan daarom een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever vooraf. Zo maken we van ieder feest iets unieks.”

Liefde voor de producten en een voorkeur voor ambachtelijke streekgerechten typeren de keuken van het Bergpaviljoen. Ed: ,,We werken graag met de mooiste en meest verse producten. Bijvoorbeeld onze verse visspecialiteiten, schaal en schelpdieren die krijgen we iedere dag vers aangevoerd van de visafslag. Vanzelfsprekend maken we waar mogelijk gebruik van biologisch verantwoorde vleesproducten en ecologisch geteelde groenten, fruit en paddenstoelen.”

,,We houden ook niet star vast aan de kaart”, gaat Ed verder, ,,misschien heeft iemand net zin in iets anders. Een groot aantal kleine gerechten of iets wat niet op de kaart staat, dat is vaak geen probleem. Voor de kinderen hebben we nog een extra traktatie. Zij mogen hun eigen dessert klaarmaken. Een koksmuts op en hup de keuken in, dat vinden ze altijd superleuk.”

Het Bergpaviljoen is sterk in speciale evenementen. ,,We organiseren graag iets speciaals voor onze gasten. Dan moet je denken aan een Spaanse middag, een stamppottenbuffet of een wijnproeverij. Voor de kerstdagen organiseren we bijvoorbeeld een speciaal diner dansant. Het diner bestaat uit een zesgangenmenu met een kindvriendelijke versie, het dansantgedeelte wordt verzorgd door twee onwijs goede zangeressen. Wij maken van Kerstmis echt genieten.”

u Het Bergpaviljoen, Utrechtseweg 180, telefoon 033-4615000, fax.: 033 4618945, www.bergpaviljoen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie