Jacky Baauw 3-1, Mo Ozturk 3-2, Safa Aygazi 4-3

24 november 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Vierdeklasser HVC is zondag tegen UVV pas in de tweede helft gaan voetballen. Dat was echter onvoldoende om de 3-0 achterstand na een dramatische eerste helft te kunnen wegwerken. Het duel eindigde in Utrecht na 90 minuten in een 4-3 overwinning voor de thuisclub.

Binnen een kwartier keken de Amersfoorters op vreemde bodem al tegen een 3-0 achterstand aan. Slap ingrijpen door de verdedigers was de oorzaak van die snelle achterstand. De koppies van de HVC’ ers gingen daarna hangen en niemand van de bezoekers geloofde nog in een goed resultaat.

Maar de tweede helft was toch een ander verhaal. HVC vocht zich terug in de wedstrijd. Jacky Baauw (3-1), Mo Ozturk (3-2) en Safa Aygazi (4-3) vonden het net van de tegenpartij. Dat was echter niet genoeg voor een punt omdat UVV ook na rust tot scoren wist te komen: 4-3.