Jeffrey Kaspers 1-1, Jeffrey Eugenia 2-1, Simon Wetzel 3-1, 4-2, 5-3, Koen Smelter 6-3

24 november 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Vierdeklasser De Posthoorn heeft zich goed hersteld van de wanprestatie in de vorige competitieronde tegen Maarsen. Na de 2-0 nederlaag in Maarssen volgde zaterdag een overtuigende overwinning op het hoger geklasseerde Zwaluwen Utrecht. Met drie fraaie doelpunten, de ene nog mooier dan de ander, had Simon Wetzel een groot aandeel in de 6-3 winst op de Utrechters.

Maar niet alleen met de prestatie van Wetzel was trainer Rob Snijders in z’n nopjes, ook het optreden van de in de basiself teruggekeerde doelman Rini Polhout gaf de oefenmeester veel voldoening. Niettemin moest de sluitpost zich drie keer gewonnen geven maar daar was Snijders niet rouwig om.

Een snelle achterstand (0-1 in de vierde minuut) werkte De Posthoorn snel weg. Jeffrey Kaspers (1-1) en Jeffrey Eugenia (2-1), na anderhalf jaar blessureleed terug op zijn oude niveau, zetten de thuisploeg op het goede spoor. Daarna was het de beurt aan Wetzel. Hij zorgde met twee gave doelpunten voor een 4-2 ruststand.

Na de derde treffer van de bezoekers in de 61e minuut leek het even voor De Posthoorn de verkeerde kant op te gaan. Pas ver in blessuretijd (93e en 93e minuut) stelden Wetzel (5-3) en Koen Smelter (6-3) de winst veilig.