Topfit: mooie huid en slank figuur

17 november 2010 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - Skinprovement staat al jaren bekend om haar speciale behandelingen, die de huid mooi en het lichaam vitaal houden. Rachel Lamme en haar medewerkers zijn gespecialiseerd in anti-aging, huidverbetering, het ontgiften van het lichaam en afslanken. Het bedrijf is gegroeid tot een vertrouwd en vernieuwend schoonheidsinstituut waar klanten van top tot teen behandeld kunnen worden. Skinprovement beschikt over geavanceerde apparatuur, toonaangevende behandelingen en kwalitatieve producten.

Vijftien jaar geleden opende Skinprovement haar deuren. De klanten wisten al snel de weg naar het schoonheidsinstituut te vinden. Hierdoor groeide het bedrijf snel uit tot een veelzijdig en compleet schoonheidsinstituut.

Sinds augustus van dit jaar is Skinprovement gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Vathorst. In het nieuwe pand zijn drie schoonheidscabines en een speciale intakeruimte waar de huid wordt geanalyseerd met een zogenaamde Skin analyser. Hiermee kan de conditie van de huid zeer nauwkeurig worden gemeten.

Er is een ruime keuze aan schoonheidsbehandelingen. Bijvoorbeeld de behandeling voor het verwijderen van vetophopingen, een Momentum Bio-HCG kuur om af te slanken, huidverbetering met de bekende Hannah behandelingen en Endermologie tegen de vervelende cellulite op bijvoorbeeld de benen.

Het team van Skinprovement is continu bezig om hun kennis te verbreden. Naast de erkende diploma´s in de schoonheidsbranche is Rachel Lamme ook gediplomeerd Orhtomoleculair voedingsdeskundige en huidcoach. Ze volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Het instituut werkt met een totaal beauty concept waarbij de nadruk ligt op persoonlijke individuele aandacht.

Het persoonlijke aspect van het schoonheidsinstituut valt direct op bij binnenkomst. De inrichting is verzorgd en heeft een mooie uitstraling. De behandelcabines zijn overzichtelijk en comfortabel.

Een specialiteit van het schoonheidsinstituut zijn de voedingsadviezen. Iedere klant ontvangt naast het huidverzorgingadvies ook de adviezen over voeding en voedingssupplementen. Skinprovement heeft een voorbeeldfunctie als het gaat om innerlijke en uiterlijke schoonheid. Rachel Lamme heeft ruim 15 jaar ervaring als huid en welzijnscoach.

Bij Skinprovement kan iedereen een persoonlijk consult verkrijgen. Ook kunnen belangstellenden terecht met specifieke problemen. Nieuw is het maatwerk anti-agingsprogramma dat in kuurverband kan worden gevolgd.

u Voor meer informatie of een afspraak tel: 033-4750619. Skinprovement, Azoren 15 Amersfoort, www.skinprovement.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie