Kevin Heideveld 1-0, Tijmen van Middelaar 2-0

17 november 2010 om 00:00 Voetbal

HOOGLAND - Hoogland is hard op weg het fel begeerde kampioenschap in de tweede klasse B in de wacht te slepen. Natuurlijk is de weg nog lang, beseffen ook de altijd realistische trainer Ronald Heerschop en zijn pupillen terdege. Maar zoals de ploeg nu draait, is geen team tegen de Hooglanders opgewassen, zelfs als het team enkele belangrijke spelers niet kan opstellen.

Tegen Houten (2-0) kon Heerschop bijvoorbeeld geen beroep doen op de geblesseerden Dave Dekker en Frank Voorwald. Moeiteloos werd de afwezigheid van het tweetal door de resterende spelers opgevangen.

Tegen Houten had de oefenmeester wel weer de beschikking over Kevin Heideveld die een korte schorsing achter de rug had. De spits liet zich gelijk weer gelden. Na een minuut of twintig passeerde de schutter de doelman van Houten met een soort schouderbal: 1-0.

De tweede treffer van Hoogland kwam na rust op naam van Tijmen van Middelaar. De talentvolle middenvelder stond op de goede plek om uit een vrije trap van Erwin Hermsen die het met zijn collega-verdedigers niet moeilijk had gehad, met een kopbal te scoren: 2-0. Omdat Hercules, de huidige nummer twee niet in actie kwam, en Roda’23 een driepunter pakte, deed Hoogland geen goede zaken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie