Herman Struijk 3-1, Faisal Hizi 3-2

17 november 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Vierdeklasser KVVA heeft zondag niet voor een verrassing kunnen zorgen. De Amersfoorters hadden tegen het hoog geklasseerde Saestum gehoopt op een stunt maar dat zat er op vreemde bodem niet in. Met 6-2 kreeg de formatie van trainer Piet Struijk een gevoelig pak slaag.

Vooral door eigen fouten gingen de bezoekers in Zeist de boot in. Daardoor stonden zij al binnen een half uur met 3-0 achter. Herman Struijk gaf zijn ploeg hoop op een beter resultaat toen hij op slag van rust een man of drie passeerde en ook de doelman van de thuisclub het nakijken gaf: 3-1.

Een minuut of twintig na rust kwam KVVA zelfs nog dichterbij door een doelpunt van Faisal Hizi. Hij rondde een voorzet van Herman Struijk goed af: 3-2. Struijk was daarna nog dicht bij de gelijkmaker maar het schot van de spits werd door de Zeister doelman uit de kruising geplukt. Dat was meteen het laatste wapenfeit van de gasten die in de slotfase nog drie doelpunten moesten incasseren en daardoor puntloos richting de Keistad moesten vertrekken: 6-2.