Cihan Sag 1-0

17 november 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - HVC is bezig aan een flinke opmars in de vierde klasse F. De Amersfoorters rekenden zondag op sportpark Zielhorst af met Sporting en boekten daarmee de derde overwinning op rij.

Aan een doelpunt van Cihan Sag in de eerste helft had HVC voldoende om de jonge formatie van Sporting de baas te blijven. Die treffer kon al snel na het eerste fluitsignaal worden genoteerd. Na een schot van Rob Epskamp op de lat belandde de bal voor de voeten van Sag die op zijn verjaardag ook een doelpunt kon vieren: 1-0.

De thuisclub verzuimde daarna de score op te voeren. Jacky Baauw en Safa Aygazi zagen hun doelpogingen geen resultaat opleveren. Daardoor bleef de wedstrijd tot het laatste seconden spannend.

In de laatste twintig minuten geloofden de Utrechters nog in een beter resultaat en zetten zij HVC goed onder druk. De defensie van de thuisclub gaf echter geen krimp en wist de driepunter over de streep te trekken.