Damion Dekkers 0-1, Wessel Schmidt 2-2 en 2-3

17 november 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Meer dan een punt heeft Cobu Boys zaterdag niet overgehouden aan de ontmoeting met DVSU. Maar voor hetzelfde geld hadden het er drie kunnen zijn als de Amersfoorters in de slotfase niet de pech hadden gehad dat Tim Bouman zijn eigen doelman had gepasseerd. Daardoor eindigde het duel in 3-3.

Beide teams schotelden het publiek een leuke wedstrijd voor die vooral na rust veel doelpunten opleverde. In de eerste helft bleef de gezamenlijke productie op twee doelpunten steken. Na een half uur had Damion Dekkers voor Cobu Boys de score geopend maar nog voor rust kwam de thuisclub langszij: 1-1.

In de tweede helft begonnen de bezoekers niet scherp genoeg. Het gevolg was dat de ploeg al na twee minuten een doelpunt moest incasseren: 2-1. Pas halverwege de tweede helft zag Cobu Boys kans de achterstand weg te werken, dankzij een productieve bui van Wessel Schmidt. Met een juweel van een doelpunt en een benutte strafschop boog de middenvelder de achterstand om in een 2-3 voorsprong.

Die stand bleef echter niet gehandhaafd. In de 78e minuut zag Bouman de bal niet eens aankomen maar raakte hij het leer wel: 3-3.