Simon van Dijk 0-1, Tom Winter 0-2

17 november 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Scherpenzeel-zaterdag heeft in de wedstrijd tegen CJVV niet voor een verrassing kunnen zorgen. Op sportpark De Bree-Oost werd door de Amersfoorters een regelmatige 0-2 overwinning geboekt. De treffers werden keurig over beide helften verdeeld.

De personele problemen van Scherpenzeel waren groot. Door blessures en een schorsing miste Jakob Melessen maar liefst zes selectiespelers. En de ziekenboeg is na zaterdag nog voller. Laatste man Patrick la Gordt Dillie viel uit met een - naar het zich laat aanzien - kruisbandblessure.

Ondanks de personele problemen hoopte Scherpenzeel voor een stuntje te kunnen zorgen. Alle goede bedoelingen ten spijt, die hoop werd al vroeg in de wedstrijd verkleind. Simon van Dijk rondde na ruim vijf minuten succesvol af. Ook na de goal bleek de ploeg van Jos Krikke de bovenliggende partij. De kansen die het creëerde, werden echter niet verzilverd.

Na rust drong de thuisploeg meer aan. Scherpenzeel creëerde met Peter op’t Hof, Robbert Vlaanderen en Jouke van Elst enkele mogelijkheden, maar van levensgevaarlijke kansen was geen sprake. In de 79e minuut werd aan alle blauwwitte illusies een einde gemaakt. CJVV’er Tom Winter verdubbelde de marge en bepaalde de eindstand op 0-2. Door het resultaat van de wedstrijd Woudenberg-Valleivogels klimt CJVV met deze zege naar de eerste plaats in de 3e klasse.