Ibo Pancar 0-1, Henk Baum 0-2

3 november 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Vierdeklasser KVVA vierde zondag na de wedstrijd tegen Vreeswijk een bescheiden feestje. De formatie van trainer Piet Struijk had eindelijk de eerste competitiezege in de wacht gesleept en nog wel op vreemde bodem. Met 1-2 bleven de Amersfoorters in en tegen Vreeswijk aan de goede kant van de score.

Met in de basiself teruggekeerde Herman Struijk begon KVVA goed aan het duel tegen de Vreeswijkers. In de zeventiende minuut onderschepte Ibo Pancar een door zijn ploeggenoot Karim Aaras ingeschoten bal. De oud-speler van Amsvorde haalde vervolgens zo genadeloos uit dat het leer in de kruising van het Vreeswijk doel verdween: 0-1. Dankzij doelman Eddy van de Heijden kon KVVA die voorsprong tot de rust vasthouden.

In de tweede helft hadden de gasten na een kwartier het geluk dat een inzet van een Vreeswijker de paal beroerde. Een minuut of tien later was het aan de andere kant van het veld wel raak. Henk Baum stond amper vijf minuten in het veld toen hij doelman van Vreeswijk al het nakijken gaf: 0-2. In de slotfase scoorde Vreeswijk nog wel maar de winst van KVVA kwam niet meer in gevaar.