Jeroen van ‘t End 0-1, Dylan Wienke 0-2 en 0-3, Paul Versteeg 0-4

3 november 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - CJVV houdt de race met de bovenste ploegen in de derde klasse om het kampioenschap goed vol. De Amersfoorters maakten hun ambities zaterdag tegen SVM goed waar. In Maartensdijk bleven zij tegen de stugge thuisploeg met ruim verschil (0-4) aan de goede kant van de score.

Het eerste doelpunt viel al vrij snel in de eenzijdige wedstrijd. Uit een vrije trap kogelde specialist Jeroen van ‘t End de bal in het net van de tegenpartij: 0-1. Daarna verzuimde vooral Thomas Dijk de score op te voeren. De spits had zijn vizier echter niet op scherp staan.

Het tweede doelpunt van de bezoekers kon echter niet uitblijven. Tien minuten voor rust rondde Dylan Wienke een voorzet van Paul Richard met een kopbal goed af: 0-2.

Na rust was CJVV even kort de grip op de wedstrijd kwijt. Na het tweede doelpunt van Wienke, waarmee de gasten een comfortabele 0-3 voorsprong verkregen, was CJVV weer heer en meester. Dat resulteerde nog in een vierde treffer, gescoord door Paul Versteeg.