Peter Hazeleger 0-1 en 1-4, Simon Wetzel 0-2, 0-3 en 4-6, 2-4 Martin Veldhuizen (eigen doelpunt), Jeffrey Kaspers 2-5, Wim Schievelt 4-7

3 november 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De spelers van De Posthoorn hebben het zichzelf zaterdag onnodig moeilijk gemaakt in het uitduel tegen Voorwaarts. Als de kansen door de Amersfoorters nog beter waren benut, was de wedstrijd al na 45 minuten beslist geweest. Niettemin wonnen de bezoekers met 4-7.

Binnen elf minuten had De Posthoorn op vreemde bodem al een 0-3 voorsprong genomen. Een ongekende weelde voor de formatie van trainer Rob Snijders die Simon Wetzel (2x) en Peter Hazeleger in die mooie beginfase zag scoren. Tot de pauze bleef het verschil van drie doelpunten gehandhaafd, mede dankzij het tweede doelpunt van Hazeleger.

Niets aan de hand, dacht iedereen die De Posthoorn een warm hart toedraagt. Niets was minder waar. Voorwaarts kwam door drie doelpunten nog gevaarlijk dichtbij: 4-5. Maar omdat De Posthoorn over voldoende schutters beschikt, gingen de drie punten mee naar Amersfoort. Jeffrey Kaspers, Wim Schievelt en Wetzel waren na rust trefzeker.