Ibo Pancar 1-0, Seif Alhamrany 2-2

20 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - KVVA is zondag in de thuiswedstrijd tegen het zeker niet zwakke Zwaluwen Utrecht dichtbij de eerste overwinning in dit seizoen geweest. De ploeg van trainer Piet Struijk gaf echter twee keer een voorsprong uit handen waardoor het duel in een remise (3-3) eindigde.

Halverwege de eerste helft nam de thuisclub voor de eerste keer de leiding. Ibo Pancar verraste de Utrechtse doelman met een fraaie lob vanaf een meter of twintig: 1-0. Met die stand gingen beide teams rusten.

Halverwege de tweede helft viel de gelijkmaker en nog geen vijf minuten later keek KVVA tegen een 1-2 achterstand aan. In de slotfase konden nog drie doelpunten worden genoteerd. Seif Alhamrany zorgde voor de 2-2 waarna de doelman van Zwaluwen de bal in zijn eigen doel tikte: 3-2. Die voorsprong kon KVVA echter niet vasthouden. Met een afstandschot bepaalden de bezoekers de eindstand op 3-3, tot grote teleurstelling van alle KVVA’ers.