Dave Dekker 0-1, Kheibar Mangal 0-2 en 0-3

20 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

HOOGLAND - Tweedeklasser Hoogland blijft dit seizoen goed presteren. In Amstelveen won de koploper vrij gemakkelijk van Sporting Martinus. Na een 0-0 ruststand sloegen de Hooglanders in de tweede helft genadeloos toe: 0-3.

De start van Hoogland was moeizaam. De formatie van trainer Ronald Heerschop hanteerde in de eerste 45 minuten een te laag tempo waardoor er niet veel kansen ontstonden. Alleen Kevin Heideveld en Florian Lammers kregen een mogelijkheid maar zij scoorden niet.

Dat deed Dave Dekker een kwartier na rust wel. Met een diagonaal schot verraste de middenvelder de doelman van de thuisclub: 0-1. Daarna liet Kheibar Mangal zich twee keer gelden. Tien minuten na de openingstreffer nam de aanvaller met een lage schuiver nummer twee voor zijn rekening: 0-2. In de slotfase onderschepte Mangal een bal, passeerde de doelman van Sporting Martinus en deponeerde het leer in het lege doel: 0-3.