Paul Richard 1-0, Jeroen van ‘t End 2-0

20 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Het duel tussen CJVV en Musketiers heeft zaterdag geen onverwachte winnaar opgeleverd. Op eigen bodem bleven de Amersfoorters de lager geklasseerde ploeg uit Elst met 2-0 de baas. Alle twee doelpunten vielen in de tweede helft.

In Amersfoort zagen de toeschouwers een oppermachtig CJVV. De thuisploeg liet de gasten niet veel over de middenlijn komen. Veel kansen konden echter niet worden genoteerd. De grootste scoringsmogelijkheid in het eerste bedrijf was voor Tom Winter. De aanvaller van CJVV faalde echter in de afwerking.

Twee minuten na de pauze was het wel raak. Paul Richard koos de goede hoek van het Musketiers doel uit: 1-0. Nummer twee kon halverwege de tweede helft worden genoteerd. Specialist Jeroen van ‘t End mocht een vrije trap nemen, nadat zijn ploeggenoot Wilfred Rietveld was gevloerd. Van ‘t End krulde de bal laag in de hoek van het Musketiers doel: 2-0.

Daarmee was de wedstrijd beslist. De gasten konden ook na de tweede Amersfoortse treffer geen potten breken.