ITA Amersfoortse Tenniskampioenen

13 oktober 2010 om 00:00 Sport

De toernooicommissie belast met de uitvoering en bestaande uit een vijftal seniorleden van TV ALTA (2e herenteam 35+), was er tot volle tevredenheid van spelers en overige belangstellenden in geslaagd om een geweldig toernooi neer te zetten met een keur aan prijzen voor de kampioenen in hun categorie. Een week lang was het genieten van toptennis met prachtige partijen op alle niveaus.

AMERSFOORT - Op de tennisbanen van TV ALTA vond afgelopen week het Amersfoorts Tenniskampioenschap voor Senioren plaats. Dit ITA (Inter Club Tennis Regio Amersfoort) toernooi dat dit jaar en de komende twee jaar in ABNAMRO een hoofdsponsor van formaat kent, werd afgelopen zondag afgesloten met geweldige finalepartijen in de diverse categorieën.

door Huub van Aerssen

Afgelopen zaterdag was de commissie er in geslaagd om voormalig Wimbledon kampioen Richard Krajicek naar Amersfoort te halen die een clinic verzorgde voor jeugd tot 12 jaar afkomstig van alle bij de ITA aangesloten tennisverenigingen. Een clinic die veel tennisplezier en kennis voor de jeugd opleverde. De zondag stond in het teken van de finalepartijen die uiteindelijk de Amersfoortse kampioenen zouden gaan opleveren.

Onder werkelijk prachtige weersomstandigheden werden het voornamelijk ‘driesetters’ wat aangaf hoe klein het verschil was tussen de finalisten.

Onder het genot van een hapje en een drankje beleefden ook de toeschouwers een geweldig sluitstuk van een uitermate geslaagd toernooi.

Kampioenen 2010 - 2011

HE 4: Joeri Paters; HD 4: Joeri Paters/Tom Rattink; HE 5: Matthijs Kurvers; HD 5: Casper en Tycho Gerth; DE 5: Suzan van Hesteren; GD 5: Mark Berghuis/Antoinette Buytendijk; HE 6: Matthijs Kurvers; HD 6: Tristan van Beek/Thomas van Elteren; DE 6: Karin Post; DD 6: Iris Leliveld/Karin Post; HE 7: John Derks; HD 7: Hans de Groot/Bert Toes; DE 7: Lucie Neven; DD 7: Anouk Renaud/Maryvonne Wierikx-Kurris; GD 7: Ed van Empelen/Inge van Keken; HE 8: Bob van Bohemen; HD 8: Jeroen van Holland/Heijko Heijerman; DE 8: Esther Leijendekker; DD 8: Maud van Troost/Maryvonne Wierikx; GD 8: Zoran Cemalovic/Eveline Nieberg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie