Menno Lodeweges 0-1, Gerlof van de Weem 1-1, Guido Hildebrand 1-2, Arthur Buzuns 2-2

13 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Amsvorde en Hooglanderveen hebben zondag de punten gedeeld. Na 90 minuten vermeldde het scorebord op sportpark Nimmerdor een 2-2 gelijkspel.

De stadsderby liet twee aanvallend ingestelde ploegen zien die allebei voor de winst gingen. Amsvorde toonde karakter door twee keer een achterstand weg te werken. Na een minuut of tien viel de eerste treffer. Uit een voorzet van Thijs Tomassen zag Menno Lodeweges kans met een kopbal te scoren: 0-1.

Een half uur later was de gelijkmaker een feit. Uit een voorzet van Richard Moore knalde Gerlof van de Weem de 1-1 binnen.

In de tweede helft nam Hooglanderveen opnieuw de leiding. Guido Hildebrand was de schutter: 1-2. Met die stand nam Amsvorde geen genoegen. Een kwartier na de tweede Hooglanderveense treffer stond Moore opnieuw aan de basis van een doelpunt. Uit zijn voorzet bepaalde de uit Letland afkomstige Arthur Buzuns de eindstand op 2-2.