Terence Vliet 0-1, Wesley de Haas 2-1

13 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Aan twee doelpunten had VOP zaterdag niet voldoende om Hees de baas te blijven. De Soesters scoorden er op eigen veld twee meer en dat was genoeg voor een driepunter: 4-2.

Vooral de doelman van Hees vormde een te groot obstakel voor de Amersfoorters om nog meer treffers op hun naam te kunnen schrijven. Na een minuut of zes werd de sluitpost wel gepasseerd. Terence Vliet verraste de Soester doelman met een schuiver. De 0-2 bleef meteen daarna uit omdat de Hees doelman een inzet van Merijn Kramp uit de kruising plukte.

Het doelpunt viel wel maar aan de andere kant van het veld in Soest. En nog voor rust moesten de bezoekers een tweede treffer incasseren: 2-1.

In de tweede helft slaagde VOP er niet de achterstand weg te werken. Pas na het derde doelpunt van Hees scoorde Wesley de Haas de tweede treffer (3-2) en leek een goed resultaat voor VOP nog mogelijk. Kramp zag echter opnieuw een schot door de Hees doelman gestopt waarna in de slotfase het doek voor de gasten viel: 4-2.