Paul Richard 0-1 en 1-4, Pim de Jong 0-2, Dylan Wienke 0-3

13 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Derdeklasser CJVV heeft zaterdag in Den Dolder weinig problemen met het zwakke DOSC gehad. Zonder al te grote inspanningen en goed spel bleven de Amersfoorters de thuisclub gemakkelijk de baas: 1-4.

Het niveauverschil was duidelijk. CJVV bleek al snel na de eerste balomwentelingen een maatje te groot voor DOSC. Na een minuut of 22 openden de bezoekers de score. Paul Richard kon raak koppen nadat zijn ploeggenoot Pim de Jong met een kopbal eerst nog de lat had geraakt: 0-1. Nummer twee volgde in de voorlaatste minuut van de eerste helft. De Jong verscheen alleen voor de doelman en had dit keer meer geluk met de afwerking: 0-2.

De tweede helft kabbelde een beetje voort, tot de 62e minuut. Toen stuurde Wilfred Rietveld zijn teamgenoot Dylan Wienke de ruimte in. De aanvaller rondde de aanval beheerst af: 0-3.

Een minuut of acht later kreeg Maurice Pastoor een rode kaart (twee keer geel) na het vloeren van een tegenstander. Niet zonder gevolgen want uit de toegekende vrije trap kon DOSC de eer redden: 1-3. Twee minuten voor tijd bracht Richard het verschil weer op drie doelpunten. Na goed doorzetten van Wienke kon Richard met een kopbal de eindstand op 1-4 bepalen.