Jeffrey Kaspers 1-2 en 2-5, Peter Hazeleger 3-5

13 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - ,,Binnen zeven minuten sta je al met 2-0 achter, dan speel je een verloren wedstrijd”, was zaterdag de eerste reactie van Rob Snijders, trainer van De Posthoorn, na de nederlaag (5-3) van zijn ploeg tegen HMS. Pas in de slotfase werden de Amersfoorters wakker maar toen was het te laat om een 5-1 achterstand te kunnen wegwerken. Twee doelpunten volgden nog, verder kwamen de bezoekers in Utrecht echter niet.

Het slechte begin werd De Posthoorn weer eens noodlottig. Al na drie minuten kon het eerste doelpunt voor de thuisclub worden genoteerd, vier minuten later gevolgd door nummer twee: 2-0. Het antwoord van de gasten kwam pas een half uur later. Jeffrey Kaspers, tot nu toe dit seizoen de meest productieve speler van De Posthoorn, verkleinde de achterstand maar nog voor rust bracht HMS het verschil weer op twee treffers: 3-1.

Ook in de tweede helft bleef De Posthoorn achter de feiten aanlopen. Pas na twee doelpunten van de Utrechters deed De Posthoorn iets terug. Kaspers en invaller Peter Hazeleger bepaalden de eindstand op 5-3.