Multi Vlaai in modern jasje

13 oktober 2010 om 00:00 Ondernemend

,,En toch is alles anders, alleen de vlaaien zijn hetzelfde”, vertelt hij. ,,De nieuwe huisstijl oogt veel frisser en hipper dan de oude. Die was meer Oud-Hollands en nodig aan vervanging toe. Door de nieuwe lichte kleuren, zijn we in een keer van het stoffige af. Naast de kleurstelling is bovendien de inrichting helemaal aangepast aan deze tijd. In plaats van stoelen staat er nu een bank en kleurrijke poefjes. Bijkomend voordeel is dat we op de nieuwe locatie veel meer plaats hebben om überhaupt te kunnen zitten. Hier kunnen toch al snel een mannetje of zestien plaatsnemen voor een lekker kop koffie, thee of fris met een stuk vlaai.”

AMERSFOORT - De nieuwe Multi Vlaaivestiging in de binnenstad is een van de weinige pilotstores van de bekende vlaaienketen. Hier worden alle nieuwe concepten getest. Amersfoort is daarom een van de eerste steden waar de vlaaienliefhebber kennis maakt met de nieuwe huisstijl én waar hij voor het eerst de nieuwste loot aan de vlaaienstam, de eenpersoonsvlaai kan proeven. Ondernemer Ronald Cosijnse is trots op zijn nieuwe winkel. ,,We zijn alleen maar verhuisd naar de overkant van de straat.”

Elke dag wordt het hele assortiment vlaaien vers aangevoerd dat is een van de sterkste punten van Multi Vlaai. ,,We werken met een versproduct, dat betekent altijd een superverse vlaai, maar op is op, legt Cosijnse uit: ,,Een andere kracht van deze formule is dat je het zo duur kunt maken als je zelf wilt. De prijs van het assortiment loopt van net geen vijf tot net geen vijftien euro. Dan is er nog de grote diversiteit. Er zijn meer dan veertig verschillende vlaaien, er is altijd een vlaai voor je bij. Naast de vlaaien die we het hele jaar in collectie hebben, zijn er bovendien een groot aantal speciale vlaaien. Dan noem ik bijvoorbeeld de moederdagvlaai, de Valentijnvlaai of zoals nu de speculaaskruimelvlaai en de herfststoofperenvlaai dat zijn echte najaarsvlaaien. Bovendien wordt het assortiment alleen maar groter. Zoals nu met de nieuwe eenpersoonsvlaaien, een mooi klein rond vlaaitje in de smaken aardbei, appelkruimel en fruit.”

Leonidasbonbons is de tweede poot van de Multi Vlaai in de binnenstad. Cosijnse: ,,Een bonbon past goed bij een vlaai, het is allebei genieten. Bovendien is Leonidas een topmerk en sluit mooi aan bij onze topvlaaien. Wat de diversiteit betreft, we hebben ongeveer 48 soorten bonbons in huis, dat is nagenoeg het hele assortiment van Leonidas.” Vlaaien zijn ook te bestellen via de digitale snelweg. ,,Via internet kan je helemaal je eigen vlaai samenstellen”, aldus Cosijnse. ,,Een hit zijn ook onze foto/logo taarten. Via onze site maak je je eigen taart, helemaal zoals jij dat wilt.”

u Multi Vlaai, Arnhemsestraat 14, Amersfoort, 033-4653889, amersfoort@multivlaai.nl, www.multivlaai.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie