Rob Epskamp 0-1

6 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Ook na de vijfde competitieronde is HVC nog steeds puntloos. Ook tegen PVCV slaagden de Amersfoorters er zondag niet in een punt in de wacht te slepen. Na 90 minuten vermeldde het scorebord een stand van 2-1 in het voordeel van de thuisclub.

Zonder de altijd betrouwbare verdediger Mark van Wijngaarde die een weekendje weg was, startte HVC goed op vreemde bodem. Al na een minuut of zeven vond Rob Epskamp met een knap afstandsschot het net van de tegenpartij: 0-1. Tot de rust zagen de gasten kans de voorsprong vast te houden.

In de tweede helft kreeg HVC het moeilijker en had de ploeg ook last van een minder sterk optreden van de scheidsrechter.

In de 62e minuut viel de gelijkmaker en was alles nog mogelijk. HVC ging voor de winst. Het scoren lukte echter niet meer. In de 80e minuut gaf de arbiter voor een onschuldige duw binnen de beruchte lijnen een strafschop aan PVCV. Dat cadeautje werd door de thuisclub dankbaar geaccepteerd: 2-1.