Florian Lammers 1-1, Kevin Heideveld 2-2 en 3-3, Tim Krux 4-4

6 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

HOOGLAND - In de strijd om de bovenste plaats in de tweede klasse heeft Hoogland zondag twee kostbare punten moeten inleveren. De formatie van trainer Ronald Heerschop bleef tegen Hercules op 4-4 steken.

In Utrecht misten de Hooglanders de juiste vorm om een goed resultaat te kunnen neerzetten. De ploeg liep de gehele wedstrijd achter de feiten aan. Na een minuut of tien keken de bezoekers al tegen een 1-0 achterstand aan. Via een strafschop die pas in tweede instantie door Florian Lammers werd benut, kwamen de gasten op gelijke hoogte met de thuisclub: 1-1.

Daarna moest Hoogland nog drie keer een achterstand wegwerken om een punt in de wacht te kunnen slepen. Vijf minuten voor rust zorgde Kevin Heideveld voor de 2-2 en met die stand gingen beide teams rusten.

In de tweede helft was Heideveld ook verantwoordelijk voor de derde Hooglandse treffer: 3-3. Uiteindelijk was het Tim Krux die vijf minuten voor tijd met een kopbal het ene punt voor Hoogland veilig stelde: 4-4.