Freek Rubrech 1-1, Kevin Engelman 2-1, Sebastiaan Verhoeve 3-1

6 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - VVZA is aan een ijzersterke seizoensstart bezig. Op sportpark Emiclaer boekten de Amersfoorters zondag de vijfde zege op rij. Slachtoffer van VVZA was dit keer MSV. Met 3-1 trok de ploeg uit Montfoort aan het kortste eind.

Na de eerste twintig minuten zag het er nog niet naar uit dat VVZA met de winst aan de haal zou gaan. MSV opende sterk en scoorde ook de verdiende eerste treffer: 0-1. De VVZA’ ers waren meteen wakker. Zij gingen op jacht naar de gelijkmaker. Tien minuten voor rust passeerde Freek Rubrech twee tegenstanders en maakte ook van de MSV doelman een figurant: 1-1.

Een kwartier na rust viel de tweede Amersfoortse treffer. Kevin Engelman omspeelde een tegenstander en bezorgde zijn ploeg een 2-1 voorsprong. Tien minuten later liet Sebastiaan Verhoeve de trouwe aanhang van VVZA voor de derde keer juichen. Hij nam een afvallende bal met succes op zijn pantoffel: 3-1.