Mark de Boer 0-1 en 1-2, Khalid Said 1-3

6 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Alle tegenstanders van Quick moeten goed oppassen voor de slotfase van de Amersfoorters. Ook tegen CDW sloeg de formatie van trainer Sijtze Wobbes pas laat toe (1-3) waardoor de thuisclub met lege handen achter bleef.

Na een weinig opwindende eerste helft waarin geen hoogtepunten konden worden genoteerd, was de tweede helft een ander verhaal. Het tempo ging omhoog en dat bleef niet zonder gevolgen. Al na drie minuten vond Mark de Boer het net van CDW: 0-1.

Na die treffer kreeg Quick veel kansen maar was het eerst de thuisclub die tot scoren kwam: 1-1. Twee minuten na de gelijkmaker antwoordde Quick al. De Boer scoorde zijn tweede doelpunt. Hij benutte de rebound na een schot van Khalid Said: 1-2.

Dezelfde Said zorgde in de 82e minuut voor het absolute hoogtepunt in de wedstrijd door met een geweldige knal nummer drie te laten aantekenen: 1-3.