0-1 Bob van Zoeren, 0-2 en 0-3 Wessel Schmidt, 1-3 Jeroen van Bochoven, 2-3 Emiel Bos

6 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Koploper in de vierde klasse DEV ging op eigen terrein met 2-3 ten onder tegen Cobu Boys uit Amersfoort. DEV dat na tien minuten in de eerste helft op stoom kwam, speelde zeker niet onverdienstelijk tegen de sterke ploeg uit Amersfoort. Alhoewel de eerste helft voor beide ploegen gelijk opging, kreeg de thuisploeg in de tweede minuut van de blessuretijd de 0-1 om de oren, op dat moment eigenlijk tegen de verhouding in. DEV Trainer Michel van Aken: ,,We hadden gezien de vele gemiste kansen eigenlijk op voorsprong moeten staan.” Zonder Rick Andeweg (blessure) startte DEV in de tweede helft weer gretig en ontwikkelde zich een serieuze wedstrijd tussen twee goed voetballende ploegen. Maar weer waren het de Amersfoorters die in de 55e minuut de 0-2 binnen tikten. Met een gemiste penalty een kwartier voor tijd door Tim Kas bleef DEV achter de feiten aanlopen en kreeg kort daarop zelfs de 0-3 om de oren. Met in de 89e minuut de aansluitingstreffer en in blessuretijd de 2-3 een zuur verlies voor DEV, dat gezien het verloop van de wedstrijd zeker recht had op meer. Van Aken: ,,Ik vond Cobu Boys een goede ploeg, wat het verlies overigens niet verzacht.”