Wilco van de Hoef 0-1

29 september 2010 om 00:00 Voetbal

HOOGLANDERVEEN - De slotfase van het duel tegen Sporting is Hooglanderveen zondag noodlottig geworden. Twee doelpunten kregen zij toen om de oren (2-1). Daarna was de tijd tekort om nog een gelijkspel uit het vuur te kunnen slepen.

In de eerste helft bakten beide teams er weinig van. Meer dan een kopkans voor de thuisclub kon in de eerste 45 minuten niet worden genoteerd.

De tweede helft was minder gezapig. Hooglanderveen trainer Bert van den Brom bracht Nick Kreijne in het veld en samen met in de basiself gestart Thijs Tomassen werd Hooglanderveen vooral vanaf de vleugels gevaarlijker. De bezoekers namen na een kwartier ook de leiding. Wilco van de Hoef, een week eerder al succesvol met twee doelpunten tegen APWC, kon de meegereisde supporters opnieuw laten juichen. Hij passeerde de doelman van Sporting met een kopbal: 0-1.

Hooglanderveen leek op weg naar de winst maar daar dacht de thuisclub anders over. Slecht verdedigen kostte Hooglanderveen de zege. De winnende treffer viel een paar minuten voor het laatste fluitsignaal.