Jeffrey Kaspers 1-0, 2-0 en 4-1, Wesley Lans 3-1

29 september 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Vierdeklasser De Posthoorn heeft zich goed hersteld van de forse nederlaag (5-1) die de ploeg in de vorige competitieronde van het Soesterbergse Vliegdorp moest incasseren. Op eigen veld hadden de Amersfoorters zaterdag geen medelijden (4-1) met VVJ.

De start was niet goed van de Bokkeduinen-bewoners. Zij begonnen te slap aan het duel maar dat bleef zonder gevolgen. De thuisclub nam na een minuut of negen zelfs de leiding. Jeffrey Kaspers kapte een tegenstander goed uit en scoorde zijn eerste doelpunt. Nummer twee volgde in de 40e minuut. De doelman van VVJ was niet snel genoeg terug in zijn doel nadat hij de bal over de zijlijn had gewerkt. Wesley Lans gooide het leer snel richting Kaspers die het speeltuig in het verlaten doel kon deponeren: 2-0. Nog geen minuut later verkleinden de bezoekers de achterstand (2-1) en met die stand gingen beide teams rusten.

Na rust duurde het lang voordat De Posthoorn de wedstrijd definitief kon beslissen. Pas in de 85e en 91e minuut vielen de twee resterende treffers. De schutters waren Lans (3-1) en Kaspers (4-1).