Pellikaan investeert in leden

22 september 2010 om 00:00 Ondernemend

,,We hebben onder andere een nieuwe fitnesszaal met hypermoderne Life Fitness Circuit Series apparatuur, geschikt voor alle doelgroepen gerealiseerd. Daarnaast zijn er vier nieuwe Smashcourt tennisbanen gekomen, hebben we een speciale Body and Mind zaal geopend én er is een compleet paramedisch centrum aan Pellikaan toegevoegd.”

AMERSFOORT - Pellikaan Health & Racquet Club Amersfoort is altijd in ontwikkeling. Zo eens in de vijf tot tien jaar wordt de accommodatie aangepast aan de nieuwste sportinzichten. Afgelopen zomervakantie is Pellikaan weer aan het verbouwen geslagen met als resultaat een nieuwe en inspirerende omgeving voor haar leden. Matthijs Speelman, Pellikaan: ,,Met de verbouwing komen we tegemoet aan de wens van onze leden voor extra sport en ontspanningsmogelijkheden.”

Welness en body en mind, het lijken modewoorden, maar de vraag trainingen voor de geest groeit. Ook onder onze leden en daar moet je als ondernemer iets mee doen”, aldus Speelman: ,,Pellikaan had al Yoga en Tai Chi lessen, maar die werden in de reguliere sportzalen gegeven. Dat is natuurlijk niet de meest inspirerende omgeving, daarom hebben we een speciale state-of-the-art body and mind zaal gebouwd. Een ruimte waar warmte en speciale belichtingstechniek zorgen voor een totaal nieuwe dimensie in ontspanning en inspiratie. De zaal is bedoeld voor onder andere Pilates-, Body Balance-, Yoga- en Tai Chi-lessen. In de toekomst hopen we ons Welnessdeel uit te breiden met bubbelbaden, sauna’s, een dompelbad en zelfs een buitenzwembad.”

Het Pellikaan Paramedisch Centrum is nieuw. Speelman: ,,Ik denk zelfs dat het combineren van een sportschool met een medisch centrum uniek is. Toch is het een logische combinatie. Onze partner is Spanjersberg fysiotherapie. Zij zorgen voor de invulling van het centrum. Met expertises als fysiotherapie, diëtiek, podologie en orthopedie bieden we onze leden de kans om veilig effectief en individueel aan herstel en gezondheid te werken.”

Net zoals nagenoeg ieder seizoen telt Pellikaan dit winterseizoen een aantal nieuwkomers onder de sporten. ,,Het lijkt wel of alles back to basic gaat. Old school fitness zonder toeters en bellen. Bijvoorbeeld het cattleball, wat veel door onze personal trainers wordt gebruikt en het TRX, waarbij het eigen lichaamsgewicht als trainingsmiddel gebruikt wordt”, vertelt Speelman.”

Voor niet-leden die de Pellikaan willen beleven is er op 26 september een speciale Body&Mind Special. Meer informatie staat op de site.

u Pellikaan Health & Racquetclub Amersfoort BV, De Brand 5, 3823 LE Amersfoort, 033 4562982, www.phrc.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie