Jeffrey Kaspers 2-1

22 september 2010 om 00:00 Voetbal

Een door veel blessures verzwakt De Posthoorn is zaterdag voor Vliegdorp geen partij gebleken. Met een 5-1 nederlaag werden de Amersfoorters door de Soesterbergers afgedroogd.

Met een waslijst aan geblesseerden was het voor trainer Rob Snijders geen gemakkelijke opgave om een representatief elftal op de been te brengen. ,,Zeven geblesseerden in je selectie kan je eenvoudigweg niet opvangen, “ kon de oefenmeester als excuus voor het verlies aanvoeren.

Niettemin had De Posthoorn met een betere tussenstand kunnen gaan rusten als Jeffrey Kaspers meer kansen had benut dan die ene scoringsmogelijkheid die hij in de 38e minuut wel benutte: 2-1. Vliegdorp vond dat niet erg. Op slag van rust breidde de thuisploeg de voorsprong uit: 3-1.

Na de pauze was het met de tegenstand van de bezoekers al snel gebeurd, zeker na de vierde treffer van Vliegdorp: 4-1. De gasten waren niet in staat iets terug te doen en moesten in de slotminuten nog een vijfde doelpunt incasseren: 5-1.