Thijs Grift 0-1, Wilco van de Hoef 1-1 en 3-2, Marvin Snijders 1-2, Nick Kreijne 2-2

22 september 2010 om 00:00 Voetbal

Het lokale onderonsje tussen Hooglanderveen - APWC heeft zondag een verrassende winnaar opgeleverd. Het sterker geachte APWC ging na een 1-2 voorsprong op het Willem Tomassen sportpark met 3-2 de boot in.

Dat was een forse tegenvaller voor de bezoekers die goed aan de wedstrijd waren begonnen. Thijs Grift opende al snel de score: 0-1. Het antwoord van Hooglanderveen bleef niet lang uit. Wilco van de Hoef schoot zijn ploeg naast de gasten: 1-1. Maar nog voor rust nam APWC opnieuw de leiding. Dit keer was Marvin Snijders die het in de voorste linie zonder zijn maatje Emile Brouwer moest stellen, de schutter: 1-2.

Voor APWC leek er geen vuiltje aan de lucht met nog 45 minuten voor de boeg. Niets was minder waar. Nadat de gasten enkele kansjes hadden gemist, sloeg Hooglanderveen genadeloos toe. Nick Kreijne en Van de Hoef bogen de 1-2 achterstand om in een 3-2 voorsprong.